impressie-van-het-project-bij-de-slag

Inwonersinitiatief De Slag

01 oktober 2024

Al een tijdje lopen er gesprekken tussen Lionsclub Hoevelaken, Volleybalvereniging Surf, kinder- en speelboerderij De Torteltuin en de gemeente over de mogelijkheden voor het gebied bij De Slag in Hoevelaken. Het initiatief daarvoor kwam vanuit de samenleving.

De belangen van de verschillende initiatiefnemers kwamen overeen en samen met de gemeente konden de gesprekken plaatsvinden en kwam er een mooi plan op tafel. Dat plan hebben de initiatiefnemers op 25 september 2024 gepresenteerd. Er komt ruimte om te bewegen, voor beachvolleyballen en voor de kinderen een kinder- en speelboerderij. De opkomst was groot en gezellig met veel inwoners en belangstellenden.

PRO21 is blij met dit soort initiatieven vanuit de samenleving. Inwoners van jong tot oud krijgen de ruimte om te sporten en te bewegen. Daarnaast is het een mooie plek om elkaar te ontmoeten. PRO21 zal daarom de ontwikkeling van het gebied met veel plezier blijven volgen. Wanneer de plannen definitief zijn en er daadwerkelijk begonnen kan worden met de aanleg is nog niet duidelijk. Maar met de ondertekening van een symbolische overeenkomst zijn de eerste stappen gezet. Wij wensen iedereen succes met de volgende stappen.

Met de plannen die er nu liggen hoopt PRO21 dat het een plek wordt waar iedereen van jong tot oud op een laagdrempelige manier kan ontmoeten, sporten en bewegen.

Tom Kortink, raadslid PRO21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.